Sunday, April 26, 2009

Menjual komputer terpakai, murah dan berkualiti

Bundle Pc menjual komputer terpakai dan membekal komputer terpakai. Jenama-jenama seperti IBM, Compaq, Dell, Acer adalah antara komputer terpakai yang kami tawarkan. Penggunaan Komputer terpakai, dengan keadaan ekonomi yang tidak stabil masa kini, penjimatan kos belanja adalah penting. Oleh itu penggunaan komputer terpakai amatlah tepat bagi mereka yang ingin menjimatkan kos, tidak kira penggunaan persendirian atau pejabat. Pelajar-pelajar sekolah, IPT serta kanak-kanak kini memerlukan komputer untuk pelbagai tujuan tidak kira untuk pembelajaran atau hiburan. Bukan itu sahaja, para peniaga kecil pun sudah memerlukan komputer untuk meningkatkan produktiviti mereka. Dari hari ke sehari kepentingan komputer semakin penting, dan tidak dapat di elakkan.
Sehubungan dengan itu BundlePc ingin memastikan setiap pengguna tidak kira apa jua taraf kewangan mereka, dapat memiliki kepentingan ini seperti jiran2 sebelah rumah mereka(^_^).

Dengan harga yang berpatutan dan murah, sebiji rumah sebiji komputer dapat kami sumbangkan!!

Untuk Siapa lagi Komputer-komputer terpakai ini?
*Untuk mereka yang di dalam bidang networking, yang bercadang untuk menggodam('Hacking') komputer di dalam rangkaian.
*Overclockers!! Bagi mereka yang ingin menguji kemampuan meningkatkan kuasa processor komputer!!
*Komputer kedua di rumah untuk kanak2.
*Peniaga Cyber cafe @yang menjalankan servis komputer, servis printing.
*Dll.

Intel Pentium 4, 
RAM 512,
40Gb Hdd,
Casing Dell Vostro.
Warranty 1 bulan
RM 280.00 !!!!
Yang berusaha,

BundlePC
"Biar terpakai, Kualiti puashati!!"


Related tag: Pc terpakai,  jual komputer murahkomputer murah di kuala lumpurcpu komputerkedai komputer terpakai,komputer terpakai,pentium 4 murah,
komputer pejabat,

23 comments:

  1. salam
    kalau p4 ram 1gb, grafik512 brape 1 set.... ambil bnyk larh

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Sila bagi Email, Kita akan mail kan quotation kepad Encik.

    ReplyDelete
  4. saya berhajat nak ambik byk biji komputer dan laptop utk bisnes.boleh tak bagi hrga bisnes.kalu ok saya pergi ambik-

    azhaotm@gmail.com

    0148294524

    ReplyDelete
  5. Boleh. Minimum order 5 biji.

    kami memang menyokong perniagaan komputer terpakai, jika berminat hubungi saya.

    terima kasih.

    ReplyDelete
  6. boleh tau brape harga desktop pc jenis hp compaq dc5000.

    arol - 0173589548

    ReplyDelete
  7. sy ingin membuat niaga accecerios pc n ingin membuka cyber cafe...
    cmne ngn harga..
    bleh msj kt no nie

    juwaidi- 0145344594

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum,

    saya mencari cpu terpakai secara bundle..kalau boleh model lama2 pun ok..

    aisyrusy@yahoo.com
    cd: 017-6271283

    ReplyDelete
  9. sy mencari komputer terpakai untuk pejabat..p4 ram 1gb...email:autobot_PES2008@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Salam, saya bercadang mendapatkan PC pentium 4 terpakai dalam bilangan 10 buah untuk awalan sebuah siber cafe.
    Berapa harga yang boleh saya dapat dari tuan.
    Maklumkan kepada saya di email hamdi888@gamil.com

    ReplyDelete
  11. Xetron Berjaya Biro K.K.BOctober 16, 2010 at 4:12 PM

    salam,saya inginkan list harga untuk pc set AMD and INTEL ... Specs seperti berikut :

    AMD Athlon X2 250 and INTEL Dual Core
    Ram 1GB DDR2 or DDR3
    HDD 80GB
    Graphic Card 512MB ATI ( kalau ada stok )
    LCD 19 ...
    Mobo 2 Slot Ram ...

    andainya tiada stok apa yang saya listkan ini , please send me LIST PRINCE SET PC at

    xetron.berjaya@yahoo.com
    or info me at no. 014-5454214 and 017-9689794

    ReplyDelete
  12. salm
    sy mencari 5 -10 cpu terpakai tok perniagaan CC
    specification seperti berikut:
    P4 RAM 2gb ddr3 ,hd 40gb berserta casing.
    sile email quotation at mizmalaya@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Salam. sy mencari cpu dlm lingkungan rm200. ade ke? ini email saya admas137@yahoo.com terima kasih

    ReplyDelete
  14. CPU yg guna AMD Processor...ada tak?
    Bagi email,nanti sya sya antar list....u reply bagi harga setiap list...
    Jika ngam harga yg sya mau...sya order dalam kuantiti yg byk...

    ReplyDelete
  15. Sya mencari CPU AMD Processor untuk memulakan perniagaan.
    sila email kpd sya senarai harga ...
    jika ngam harga sya mau order 10-20 biji cpu....
    md_darman01@yahoo.com.my
    016-3434 817
    014-6745 242

    ReplyDelete
  16. salam..saya ni baru nak belaja niaga cyber cafe..jadi nk cari pc dalam 8 biji..boleh x hntar specs beserta harga kat emel saya sheikhaiezad@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  17. salam..
    saya ade menjalankan sedikit perniagaan komputer terpakai...
    jadi pada masa sekarang saya memerlukan supplier..

    sila emeil saya : md_hasruldin@yahoo.com
    014-5101983

    ReplyDelete
  18. Sila ke http://www.facebook.com/bundle.pc

    Atau http://www.facebook.com/pages/Stor-BundlePC/209278269087952

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  19. salam... saya dari Ma'ahad Tahfiz Al Muqri Puchong http://almuqripuchong.webs.com/
    . Kami ingin membeli 10 set PC untuk kegunaan pembelajaran pelajar2 di tempat kami. Boleh tuan cadangkan kepada kami PC second yang sesuai dan berpatutan. terima kasih. call 03 51911194 @ email mamenku@yahoo.com.my

    ReplyDelete

Please Comment!!